SCENE IZ AKCIONIH FILMOVA: Uz upereno oružje, vezali su ih i odveli u imigracioni centar - navijači preživeli pakao u Tuskoj!

Autor:

Sport

14.10.2023

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neverovatne scene viđene su u turskoj prestonici po končanju košarkaškog meča.

SCENE IZ AKCIONIH FILMOVA: Uz upereno oružje, vezali su ih i odveli u imigracioni centar - navijači preživeli pakao u Tuskoj!

Foto: Starsport

Košarkaši podgoričke Budućnosti u okviru druge runde ovosezonskog Evrokupa gostovali su u Ankari gde su se sastali sa ekipom Turk Telekoma

Nakon trijumfa u premijernom susretu u "Morači" nad litvanskim Lijetkabelisom, Budućnost je put turske otišla sa namerom da eventualnim trijumfom sačuva stoprocentan učinak, ali je domaćin uspeo da stigne do minimalnog trijumfa rezultatom 79:77.

Po okončanju meča veliku neprijatnost doživeli su podgorički navijači, popularni "Varvari". Kako prenose crnogorski mediji, jedna grupa navijača je privedena pod optužbom da su deo kriminalne grupe, a nakon hapšenja su odvedeni u imigracioni centar:

- Policija ih je presrela na samom izlasku iz Ankare. Uperili su im cevi oružja u usta i vezali ih, tvrdeći da su kriminalci iz Crne Gore. Pitali su ih gde je oružje i koga su došli da ubiju. Navijači su bili u šoku. Uporno su govorili da su prisustvovali utakmici. Pokazivali su navijačke rekvizite i fotografije, ali ništa nije pomagalo. Tražili smo pomoć Interpola, ambasada i konzula. Iz imigracionog centra u koji su ih odveli uspeo je da se javi jedan od navijača i da nam ispriča sve - istakao je Aleksandar Ivanović, voća podgoričkih navijača.

 

 

Kako se saznaje Diplomatsko-konzularna predstavništva Crne Gore u Istanbulu i Ankari stupila su u kontakt sa nadležnim organima Turske o očekuje se da će navijači već u ponedeljak 16. oktobra biti deportovani u Crnu Goru.

Kada je reč o narednim obavezama Budućnosti u Evrokupu, Podgoričani će 17. oktobra dočekati u "Morači" ekipi poljskog Slaska.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading