ODLIČNE VESTI: Akile Polonara USPEŠNO OPERISAN!

Autor:

Sport

11.10.2023

05:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brza reakcija nakon strašnih vesti.

ODLIČNE VESTI: Akile Polonara USPEŠNO OPERISAN!

Foto: Starsport

Košarkaš Virtusa Akile Polonara uspešno je operisan nakon što je otkriveno da ima tumor testisa, potvrdio je klub iz Bolonje.

Tokom prethodne sezone činilo se da je transfer italijanskog košarkaša Akile Polonare u redove Crvene zvezde Meridianbet, gotova stvar, ali usled kazne, tj. zabrane registrovanja novih igrača za Evroligu, do realizacije posla nije došlo.

Tridesetjednogodišnji italijanski reprezentativac umesto u Beograd, za svoju novu destinaciju izabrao je Kaunas, gde je i okončao prethodnu sezonu, da bi se tokom letnje pauze vratio u domovinu gde je postao član Virtusa iz Bolonje.

Na startu nove evroligaške sezone Polonara je odgirao deset minuta u dresu Virtusa protiv nekadašnjeg kluba Žalgirisa (79:82), ali se nije upisao u listu strelaca, zabeleživši jedan defanzivni skok.

Nakon susreta, Polonara se podvrgao pregledima tokom kojih mu je dijagnostikovan rak testisa, a lekari su predložili da se pod hitno obavi i operativni zahvat.

To je i učinjeno, a Virtus je potvrdio da je sve proteklo u najboljem redu.

 

 

Ostaje nada da će Ahile što pre potpuno oporaviti i vratiti košarkaškim izazovima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading