ŠOKANTNA VEST: Iskusni košarkaš mora hitno da se podvrgne operativnom zahvatu - dijagnostikovan mu je rak testisa!

Autor:

Sport

09.10.2023

15:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loša vest stie sa "Čizme"

ŠOKANTNA VEST: Iskusni košarkaš mora hitno da se podvrgne operativnom zahvatu - dijagnostikovan mu je rak testisa!

Foto: Starsport

Tokom prethodne sezone činilo se da je transfer italijanskog košarkaša Akile Polonare u redove Crvene zvezde Meridianbet, gotova stvar, ali usled kazne, tj. zabrane registrovanja novih igrača za Evroligu, do realizacije posla nije došlo.

Tridesetjednogodišnji italijanski reprezentativac umesto u Beograd, za svoju novu destinaciju izabrao je Kaunas, gde je i okončao prethodnu sezonu, da bi se tokom letnje pauze vratio u domovinu gde je postao član Virtusa iz Bolonje.

Foto: Tanjug/AP

Polonara je prethodnog leta bio član italijanske reprezentacije na Svetskom prvenstvu

 

Na startu nove evroligaške sezone Polonara je odgirao deset minuta u dresu Virtusa protiv nekadašnjeg kluba Žalgirisa (79:82), ali se nije upisao u listu strelaca, zabeleživši jedan defanzivni skok.

Nakon susreta, Polonara se podvrgao pregledima tokom kojih mu je dijagnostikovan rak testisa, a lekari su predložili da se pod hitno obavi i operativni zahvat. Italijan će se već u utorak 11. oktobra naći na operacionom stolu.

Za sada nije poznato da li je u pitanju benigni ili maligni tumor, kao ni vreme koje će Polonara provesti u postoperativnom oporavku.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading