ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI: Posvećenost KOJA TRAJE!

Autor:

Sport

30.09.2023

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesionalac u pravom smislu te reči..

ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI: Posvećenost KOJA TRAJE!

Foto: Tanjug/AP

Lebron Džejms

Lebron Džejms jedan je od najboljih košarkaša u istoriji ove igre. Prošle sezone je postao najbolji strelac NBA lige ikada, a malo je rekorda koji nisu u njegovom vlasništvu.

Iako ima 39 punih godina, Lebron igra kao mladić. Već dve decenije je Džejms centralna figura lige, a mnogi mladi naraštaji se ugledaju na njega.

Dugovečnost u sportu nije slučajna, a ona dolazi usled maksimalne posvećenosti svom telu.

Generalni menadžer Lejskersa Rob Pelinka izrazio je svoje divljenje prema odnosu Lebrona Džejmsa prema profesionalnim obavezama.

- To je zapanjujuće za igrača koji već ima 20 godina ispod haube i koji se priprema za 21 kao da je novajlija. On je radio treninge u 6 ujutru. Verovatno je bio u našoj zgradi koliko i bilo koji igrač ovog leta. Bio je u teretani koliko i svaki igrač. Bilo koji tim za koji je Lebron igrao, bilo je prilično ujednačeno da njegov rad postavlja standarde - rekao je Pelinka.

Prošle sezone, Džejms je prosečno beležio 35  minuta po utakmici za 29 poena uz 50 odsto šuta, osam skokova i sedam asistencija u proseku. 

Lebronov cilj je još jedan titula šampiona, ali do toga će teško doći.

Mlade snage su tu, a dominaciju je preuzeo Nikola Jokić.

Lebron želi i još jedno zlato sa košarkaškom reprezentacijom SAD, a prema navodima tamošnjih medija, biće u sastavu za Olimpijske igre u Parizu narednog leta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading