ZVEZDA MERIDIANBET SE OPROSTILA OD DOBRIĆA! Ostavio je NEIZBRISIV trag u našem dresu!

Autor:

Sport

13.07.2023

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Reprezentativni bek karijeru nastavlja u Virtusu iz Bolonje.

ZVEZDA MERIDIANBET SE OPROSTILA OD DOBRIĆA! Ostavio je NEIZBRISIV trag u našem dresu!

Foto: Starsport

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet zvanično se oprostio od Ognjena Dobrića, koji će karijeru nastaviti u Virtusu iz Bolonje.

Dobrić (28) je bio član crveno-bele porodice od 2013. godine, a odlučio je da napusti ekipu sa Malog Kalemegdana pošto mu je istekao ugovor sa šampionom Srbije.

- Crvena zvezda Meridianbet želi puno sreće, dobrog zdravlja i uspeha u novoj sredini i na novom profesionalnom izazovu našem "Šegiju", jer je tokom godina noseći crveno-beli dres ostavio neizbrisiv trag u istoriji kluba. Odigrao je 435 utakmica i trenutno je na drugom mestu večne liste po broju odigranih mečeva. Sa 3.669 postignutih poena trenutno je na 12 mestu večne liste. Odigrao je 165 evropskih mečeva i ujedno je najbolji strelac Zvezde Meridianbet u evropskim utakmicama sa 1.171. postignutim poenom. Dobrić je najbolji strelac Crvene zvezde Meridianbet u regionalnom takmičenju sa 1.589 poena, a osvojio je 15 trofeja noseći crveno-beli dres. On je proglašavan za najkorisnijeg igrača srpske lige, bio je MVP Kupa Radivoja Koraća i najkorisniji igrač AdmiralBet ABA lige - navodi se u saopštenju Crvene zvezde Meridianbet.

Sa reprezentacijom Srbije U19 ima osvojeno srebro na Svetskom prvenstvu u Češkoj 2013, dok je 12 meseci kasnije sa selekcijom do 20 godina na Evropskom šampionatu u Grčkoj zauzeo treće mesto i ima bronzano odličje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading