KRAJ JEDNE ERE! Crveno-beli posle deceniju OSTALI bez "KOBRE", nova destinacija - Italija!

Autor:

Sport

13.07.2023

14:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpisao je dvogodišnji ugovor vredan 1,6 miliona evra

KRAJ JEDNE ERE! Crveno-beli posle deceniju OSTALI bez "KOBRE", nova destinacija - Italija!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde Ognjen Dobrić i Luka Mitrović

Košarkaški klub Crvena zvezda Meridianbet, barem na kratko, dok ne nađe novo rešenje, biće olabljen na bekovskoj liniji.

Jedan od najstandardnijih igrača minule decenije, kao što se i najavljivalo u smiraj prošle sezone, napustio je Mali Kalemegdan.

Naime, reprezentativac Srbije Ognjen Dobrić (28) novi je košarkaš italijanskog velikana Virtusa, potvrdio je klub iz Bolonje. "Kninska kobra", kako su ga od milošte zvali navijači regionalnog viceprvaka, potpisao je dvogodišnji ugovor po kome će, nezvanično, zaraditi 1.6 miliona evra.

Dobrić je od početka karijere 2013. godine član Crvene zvezde Meridianbet, ali je prve tri sezone proveo u ekipi FMP iz Železnika kao pozajmljen igrač. U protekloj kalendarskoj godini kluba s Malog Kalemegdana beležio je 7,6 poena, 1,9 skokova i 0,9 asistencija u Evroligi, a osvojio je četiri titule u AdmiralBet ABA ligi, pet titula prvaka Srbije, četiri Kupa Radivoja Koraća, a tokom godina bio je MVP finala u sva tri takmičenja.

Republika

Foto: Starsport

Ognjen Dobrić

Ovog leta u Virtus su stigli još Devonte Kejkok, Akile Polonara i Bruno Maskolo, dok je sever Italije, između ostalih, napustio Miloš Teodosić koji je potpisao jednogodišnji ugovor s crveno-belima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading