EUFORIJA POVODOM DOLASKA TEODOSIĆA U ZVEZDU MERIDIANBET: Teo vodi crveno-bele na F4 Evrolige!

Autor:

Sport

12.07.2023

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šakota: Važno je da u ekipi imate dobrog veterana s karakterom, Miličić: Kvalitet nije sporan, ali vreme će pokazati da li je pojačanje

EUFORIJA POVODOM DOLASKA TEODOSIĆA U ZVEZDU MERIDIANBET: Teo vodi crveno-bele na F4 Evrolige!

Foto: Printscreen/KK Crvena zvezda Meridianbet

Miloš Teodosić u Crvenoj zvezdi Meridianbet

Dolazak Miloša Teodosića u Crvenu zvezdu Meridianbet izazvao je euforiju među navijačima, koji gaje nadu da će iskusni plejmejker biti ključan faktor u pohodu na fajnal-for Evrolige.

Tim povodom Republika je kontaktirala bivšeg selektora nacionalnog tima Dragana Šakotu, odnosno nekadašnjeg reprezentativca Darka Miličića, koji ne sumnjaju u kvalitet dojučerašnjeg igrača Virtusa.

NIJE ZA STARO GVOŽĐE

Šakota, donedavno trener Ređo Emilije, minule sezone neposredno je mogao da se uveri da Teo (36) nije za staro gvožđe.

Republika

Foto: Starsport

OPTIMISTA Dragan Šakota

- Drago mi je što se u klub vraćaju dobri igrači. Mnogi evroligaši u svojim redovima imaju veliki broj iskusnih igrača, a videli smo njihov doprinos u slučaju Reala kada su Rodrigez, Fernandez i Ljulj blistali kada je najpotrebnije. Ja jesam uvek forsirao mlađe, ali je važno da u ekipi imaš dobrog veterana, s karakterom. Duboko se nadam da će Teodosić imati značajnu ulogu. Prošle sezone u italijanskom prvenstvu bio je u sasvim dobrom stanju, dok je pretprošle godine bio MVP. Kada se uzme u obzir da je naklonjen Zvezdi Meridianbet, njegov dolazak je bio logičan potez. Niko ne kaže da će on igrati 40 minuta, on je tu da pomogne mlađima. Pretpostavljam da je to ideja u klubu - kaže Šakota za Republiku.

VELIKE AMBICIJE

U kvalitete Miloša Teodosića ne sumnja ni Darko Miličić, ali želi da ga prvo vidi na delu.

Republika

Foto: Starsport

BEZ DLAKE NA JEZIKU Darko Miličić

- Ambicije Crvene zvezde Meridianbet su velike. Nadam se da će se adekvatno pojačati u nastavku sezone, odnosno se da će angažovati košarkaše kojima se ambicije poklapaju s klupskim. Miloš Teodosić je dobar igrač, to nije sporno, ali ima 36 godina. Videćemo kako će to izgledati. Zvezdaš je, naravno, nema sumnje. Crveno-belima želim sve najbolje, a da li je Teo pravo pojačanje za klub, vreme će pokazati - bez dlake na jeziku, kao i obično, govori za naš portal Miličić.

On, Teodosić, Gurović, Aleksandrov i Ilić svojevremeno su bodrili fudbalere Zvezde sa severa Marakane, a jedino Darko nije nosio crveno-beli dres iako je deklarisani delija.

Republika

Foto: Starsport

ZVEZDAŠI Gurović, Miličić, Teodosić, Aleksandrov i Ilić

- Nisam zaslužio da zaigram za moj voljeni klub. Čovek ponekad pomisli da vredi više. Želja je postojala, bilo bi to ostvarenje sna, ali je poruka od boga bila drugačija - dodaje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading