SADA JE I ZVANIČNO! Zvezda Meridianbet dovela POJAČANJE iz Real Madrida!

Autor:

Sport

12.07.2023

13:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Hanga postao je novi košarkaš crveno-belih.

SADA JE I ZVANIČNO! Zvezda Meridianbet dovela POJAČANJE iz Real Madrida!

Foto: Starsport

Adam Hanga

Crvena zvezda Meridianbet nastavlja da angažuje pojačanja za novu sezonu, pa je tako novo ime u sastavu srpskog šampiona postao – Adam Hanga!

Klub sa Malog Kalemegdana je na društvenim mrežama najpre najavio transfer kroz šifrovanu poruku u kojoj su kruna, znak da se posao uskoro završava i da dolazi među crveno-bele, a ubrzo je posao i ozvaničen.

Doskorašnji košarkaš "kraljevskog kluba" je već novi igrač crveno-belih sa kojima je potpisao dvogodišnji ugovor.

- U Crvenu zvezdu Meridianbet donosi ogroman kvalitet, odličnu igru u odbrani, i veliko iskustvo koje je sakupio tokom višegodišnjeg igranja (10 godina) na najvišem mogućem nivou u dresovima Baskonije, Barselone i Reala sa kojima je osvojio i titulu prvaka Evrope. Igrajući za španske klubove osvojio je i dve titule prvaka Španije, tri kupa Kralja, dva Superkupa, kao i individualnu titulu najboljeg defanzivca španske ACB lige - stoji u saopštenju na klupskom sajtu KK Crvena zvezda Meridianbet.

Mađarski reprezentativac je sa Real Madridom osvojio Evroligu u Kaunasu pre dva meseca, dok je pre šest godina bio proglašen za najboljeg defanzivca najelitnijeg klupskog takmičenja kada je bio član Baskonije.

Hanga je tada bio izabran i za člana idealne petorke ACB lige, dok u vitrinama ima i dve osvojene titule u Španiji, tri Kupa kralja i dva španska Superkupa.

Tokom bogate karijere igrao je za Manresu, Baskoniju, Barselonu i Real Madrid. Trener Zvezde Meridianbet Duško Ivanović ga odlično poznaje iz vremena kada su bili u Španiji, ali im se putevi nisu ukrštali u Vitoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading