LOŠA VEST ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Crveno-beli ostaju bez jednog od najboljih!

Autor:

Sport

12.07.2023

00:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznato gde će ljubimac delija nastaviti karijeru.

LOŠA VEST ZA ZVEZDU MERIDIANBET: Crveno-beli ostaju bez jednog od najboljih!

Foto: KK Cibona/Marin Sušić

Duško Ivanović

Jedan od najboljih košarkaša Crvene zvezde Meridianbet u nedavno završenoj sezoni bio je Filip Petrušev, koji po svemu sudeći naredne sezone neće nastupati za tim sa Malog Kalemegdana.

Jedan od najtalentovanijih srpskih igrača u poslednjih nekoliko godina trenutno igra letnju NBA ligu u dresu Filadelfija Seventisiksersa, a ono što je do sada pokazao bilo je očigledno dovoljno da se izbori za mesto u timu naredne sezone. To je potvrdio i novi trener Siksersa Nik Nurs.

- Dajemo našim mladim igračima dosta minuta. Džejden Springer i Lu King, kao i neki drugi igrači poput Filipa, koji će biti u rosteru ove godine. Pokušamo taktički da se izgradimo - rekao je Nurs, gostujući u jednom podkastu.

Republika

Foto: Starsport

Duško Ivanović i Filip Petrušev

Podsetimo, nedavno je Filipov menadžer Miško Ražnatović najavio takvu mogućnost, rečima da će Petrušev naredne sezone igrati ili u NBA ligi ili za Crvenu zvezdu Meridianbet. Na žalost, svih kojima je crveno-bela boja u srcu, izgleda da će prva opcija postati stvarnost.

Ako ne potpiše u NBA ligi do avgusta, prvo ćemo saslušati Crvenu zvezdu Meridianbet, jer se Filipu sviđa okruženje tamo. Neću razmatrati druge evropske opcije. Mislim da će Filip biti u NBA ligi naredne sezone, a ako ne, biće u Zvezdi Meridianbet - govorio je tada Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading