MADAR ODE, ALI STRAŠNO POJAČANJE STIŽE! Senzacija Evrobasketa DOLAZI kod Željka Obradovića?!

Autor:

Sport

12.07.2023

13:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kao što je naš portal pisao, fenomenalni košarkaš mogao bi da obuče dres Partizana.

MADAR ODE, ALI STRAŠNO POJAČANJE STIŽE! Senzacija Evrobasketa DOLAZI kod Željka Obradovića?!

Foto: Starsport

Željko Obradović slavi sa igračima Partizana

Puno bure izazvao je transfer Jama Madara u Fenerbahče.

Napustio je Izraelac Partizan, crno-beli su najavili da će pravdu potražiti na sudu, dok je sam košarkaš žestokom porukom prozvao nekog od čelnika šampiona AdmiralBet ABA lige.

I pored toga što će Madar, koji je prošle sezone osvojio priznanje "zvezda u usponu" Evrolige, sasvim sigurno bio veoma bitan šraf u igri tima Željka Obradovića, njegov izostanak mogao bi brzo da se zaboravi jer je Partizan krenuo po strašno pojačanje.

Kao što je naš portal najavio, Mateuš Ponitka blizu je dresa Partizana i uz Ognjena Jaramaza mogao bi da bude "bomba" koja će "eksplodirati" i dovesti grobare u trans.

Republika

Foto: Starsport

Mateuš Ponitka i Dejan Radonjić

 

 

Poljak je zablistao na Evrobasketu prošle godine gde je prosečno imao od 13,4 poena, 5,7 asistencija, 5,3 skokova i 1,6 ukradenih lopti.

Njegova maestralna partija protiv Slovenije gde je upisao tripl-dabl sa 26 poena, 16 skokova i deset asistencija se i dalje prepričava, te nema dileme da će značiti Partizanu.

Mateuš Ponitka će biti pojačanje na niskom krilu i deluje da se uklapa u sistem Željka Obradovića i mogao bi da donese novu dimenziju u tim crno-belih.

Konačan dogovor i ozvaničenje transfera trebalo bi da se desi u danima koji su pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading