STIDE LI SE OVIH REČI? Đorđević i Danilović PONIZILI Jokića!

Autor:

Sport

13.06.2023

10:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prosto je neverovatno šta su tada izgovorili.

STIDE LI SE OVIH REČI? Đorđević i Danilović PONIZILI Jokića!

Foto: Starsport/Tanjug/AP/Ilustracija

Aleksandar Đorđević, Nikola Jokić i Predrag Danilović

Košarkaši Denver Nagetsa osvojili su prvu titulu u istoriji franšize, pošto su u velikom finalu NBA lige sa 4-1 pobedili Majami Hit.

Tim iz Kolorada je do šampionskog pehara došao trijumfom u petoj utakmici serije, koja se igrala u njihovoj Bol Areni.

Naravno, najzaslužniji za osvajanje titule bio je Nikola Jokić, koji je u ovom trenutku bez konkurencije najbolji košarkaš na svetu.

Baš to nas vraća četiri godine u prošlost, kada su Aleksandar Đorđević i Predrag Danilović dali jednu potcenjivačku izjavu o Džokeru, ali i Luki Dončiću.

Dončić i Jokić su fantastični igrači, ali jedino bi Bogdan Bogdanović mogao da igra sa nama - rekli su uglas Saša i Saša 2019. godine.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nikola Jokić i Luka Dončić

Nakon te izjave je Nikola postao dvostruki uzastopni MVP NBA lige, a trebalo je realno da bude i trostruki. Sada je tome pridodao i šampionski prsten za koji je najzaslužniji, pa je veliko pitanje da li baš Džoker ne bi mogao da igra sa Đorđevićem i Danilovićem...

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (4)

Loading
Mvp

13.06.2023 16:43

Gde se stide,oni su u svojim glavama bolji od njega,ali to nije ni bitno već šta misle najveća imena iz Nba,a oni ga svrstavaju već u red velikana te igre.Dobri su bili Djordjevic i Danilovic ali samo u evropskoj košarci za Nba su bili tanki,a realno to je jedino merilo pravog kvaliteta.

Sanja

14.06.2023 02:15

Cemu takav zlurad komentar i zamena teza? NBA i evropska kosarka se razlikuju. Sale i Danilovic su bili vrhunski za E kosarku, a ne za NBA, dok je Jokic vrhunski za NBA. Nisu oni imali nikakve lose namere. Jasno je da ne mogu parirati Jokicu u NBA. A za Mvp: stvar ukusa i stava. Za nekoga je NBA vrh kosark, a za nekoga evropska.

Konjar

14.06.2023 09:38

Oni su bili dobri za europsku kosarku , za NBA su daleko, vidi se da je covek zaljubljen u sebe boli ga Jokicev uspeh , svi znamo da je Danilovic los covek.

Miki

14.06.2023 10:34

I ja mislim da ovo nije bila zla namera, već jednostavno, oni ne bi mogli da igraju sa njime, jer im taj stil igre ne leži. Pa i Jokiću su morali da prilagode ostatak ekipe da bi bio uspešan. Njima nije ležao NBA stil igre, već evropski, koji je malo drugačiji, a i u ono vreme, rekao bih, bio je malo sporiji.