CRNO-BELA EKIPA SE RASIPA: Francuski centar potpisuje za Monako!

Autor:

Sport

16.05.2023

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ove sezone u Evroligi prosečno je beležio 8,4 poena (59,1 odsto za dva poena), 4,7 skokova i 9,6 efikasnosti za 19 minuta u igri.

CRNO-BELA EKIPA SE RASIPA: Francuski centar potpisuje za Monako!

Foto: Starsport

Dobru evropsku sezonu je imao Monako, a u petak će probati u Kaunasu da je podigne za još jedan nivo. Klub u kojem je trener Saša Obradović će se boriti sa Olimpijakosom za plasman u finale Evrolige. Ali i pored svega toga, u taboru Kneževa stižu da misle i na sledeću sezonu.

Izvesno je da će na leto u Monako doći Mamadu Žaite, centar koji trenutno nastupa za Virtus iz Bolonje. Očekuje se da će 208 centimetara visok centar potpisati ugovor na dve godine.

 

 

Žaite drugu sezonu nosi dres italijanskog crno-belog predstavnika u Evroligi, a ima bogato iskustvo igranja u Francuskoj jer je nastupao za SOMB, Nanter, Strazbur i Limož.

Centar Virtusa ove sezone u Evroligi prosečno je beležio 8,4 poena (59,1 odsto za dva poena), 4,7 skokova i 9,6 efikasnosti za 19 minuta u igri. Najbolje partije na međunarodnoj sceni ove godine, Žaite je imao protiv Crvene zvezde (15 poena, devet skokova) i protiv Panatinaikosa (20 poena, deset skokova).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading