KLS PONOVO BEZ PARTIZANA! Crno-beli se neće boriti za titulu, a razlog je BIZARAN!

Autor:

Sport

05.05.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška liga Srbije i ove sezone proteći će bez "parnog valjka" i Željka Obradovića.

KLS PONOVO BEZ PARTIZANA! Crno-beli se neće boriti za titulu, a razlog je BIZARAN!

Foto: Starsport

Košarkaši Partizana sa trenerom Željkom Obradovićem

Partizan prošle godine svojevoljno nije igrao završnicu Košarkaške lige Srbije. Ove godine je došlo do greške klupske administracije koja nije na vreme prijavila igrače za licenciranje, prenosi "Sportski Žurnal", a potvrđeno je za "Mozzart sport" iz KLS.

Republika

Foto: Starsport

Dante Egzum i Željko Obradović

Kako se navodi u "Žurnalu", klubovi su od KLS dobili obavštenje da je rok za licenciranje igrača za Superligu 24. april, a crno-beli su sastav navodno poslali u subotu, 29. aprila, te nisu dobili dozvolu da učestvuju u borbi za titulu šampiona Srbije.

Dodaje se da su takmičarski organi Košarkaškog saveza Srbije prvog radnog dana posle prvomajskih praznika konstatovali da je dokumentacija validna i prosledili je KLS, kao i sve prethodne koje su klubovi dostavili pre roka.

Superliga je već startovala, ali bez Partizana i Crvene zvezde. Preostali članovi ABA lige (Borac, Mega i FMP) ukrstili su se sa pet najboljih iz KLS u prvoj fazi takmičenja, koja bi prema propozicijama trebalo da iznedri dvojicu polufinalista, koji bi se potom ukrstili sa večitim rivalima u samoj završnici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading