GORI KALEMEGDAN: Navijači Partizana napravili sjajnu atmosferu pred meč sa Realom! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

20:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojni fanovi crno-belih su se okupili na poznatoj beogradskoj tvrđavi.

GORI KALEMEGDAN: Navijači Partizana napravili sjajnu atmosferu pred meč sa Realom! (VIDEO)

Foto: Republika.rs

Košarkaši Partizana dočekaće večeras, od 20 časova i 30 minuta, ekipu Real Madrida, u okviru treće utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Posle prva dva duela, crno-beli imaju prednost od 2:0, pa će večeras, pred svojim navijačima, imati priliku da obezbede istorijski plasman na završni turnir elitne košarkaške lige u Evropi.

Brojni navijači su ostali bez karte za ovaj duel, za koji je vladalo neverovatno interesovanje, pa su iz uprave ovog kluba odlučili da na Kalemegdanu organizuju zajedničko gledanje utakmice za svoje pristalice.

Foto: Republika.rs

Navijači Partizana na Kalemegdanu

Pred početak meča, na beogradskoj tvrđavi se okupilo više od hiljadu navijača, koji će zajedno ispratiti treći duel i potencijalni plasman svoje ekipe na F4 turnir.

Podsetimo, treći meč četvrtfinalne serije ćete moći da pratite u live blogu na našem portalu. Ukoliko Madriđani večeras slave, naredni meč je na programu za dva dana, a on će takođe početi u 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading