SPREMA SE SPEKTAKL: Grobari se skupljaju ispred Arene, Rašo Nesterović kupuje Partizanov šal! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.05.2023

19:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imaće sjajnu podršku igrači Željka Obradovića.

SPREMA SE SPEKTAKL: Grobari se skupljaju ispred Arene, Rašo Nesterović kupuje Partizanov šal! (VIDEO)

Foto: Starsport

Grobari

 

Košarkaši Partizana dočekaće večeras, od 20 časova i 30 minuta, ekipu Real Madrida, u okviru treće utakmice četvrtfinalne serije Evrolige.

Posle prva dva duela, crno-beli imaju prednost od 2:0, ali su sjajne igre beogradskog tima ostale u senci velikog skandala koji se dogodio pri kraju druge utakmice, pošto su se potuki gotovo svi igrači obe ekipe.

Upravo je zbog tog incidenta atmosfera pred večerašnji meč naelektrisanija, kao i zbog činjenice da bi crno-beli, ukoliko zabeleže pobedu, obezbedili plasman na završni turnir elitnog košarkaškog takmičenja u Evropi.

Pre duela, ispred Arene su prisutne snage policije, koje kontrolišu da ispred najveće dvorane na Balkanu sve protiče po unapred utvrđenom planu.

 

 

Takođe, jasno je da je ova utakmica izazvala veliko interesovanje svih fanova, pa se tako ispred hale mogu videti i neke poznate ličnosti, poput Raša Nesterovića, koji je odlučio da pred duel sa Realom kupi šal crno-belih.

Podsetimo, treći meč četvrtfinalne serije ćete moći da pratite u live blogu na našem portalu. Ukoliko Madriđani večeras slave, naredni meč je na programu za dva dana, a on će takođe početi u 20 časova i 30 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading