OGLASIO SE LESOR: Centar Partizana govorio o EPSKOM SKANDALU - navijačima poslao MOĆNU PORUKU!

Autor:

Sport

28.04.2023

16:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će se pamtiti sinoćnji meč u Madridu.

OGLASIO SE LESOR: Centar Partizana govorio o EPSKOM SKANDALU - navijačima poslao MOĆNU PORUKU!

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

Posle meča, usledile su brojne reakcije, a jedna od njih je stigla i od Matijasa Lesora, centra crno-belih, inače saigrač Geršona Jabuselea iz selekcije Francuske.

- Ono što se desilo sinoć je nesrećan slučaj i ne predstavlja ko sam zapravo ja i moji saigrači. Reagovali smo u žaru momenta i svesni smo greške koju smo napravili. Razgovarao sam sa nekim igračima iz Reala, posebno Geršonom koji je takođe svestan šta je uradio i zamolio me da se izvinim Danteu. Veoma mu je žao što se povredio nakon sukoba. Takođe bih zamolio naše navijače u Beogradu, koji su bili sjajni cele sezone, da nastave da se tako ponašaju i ne dozvole da situacija eskalira. Da još jednom pokažu ljubav prema klubu - napisao je Lesor.

Kakva kazna čeka Geršona Jabuselea, kako od Evrolige, tako i od kluba, ostaje da se vidi.

Treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading