GOTOVO JE: Trofejni stručnjak na kraju sezone preuzima novi klub!

Autor:

Sport

01.05.2023

16:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spreman je za novi izazov.

GOTOVO JE: Trofejni stručnjak na kraju sezone preuzima novi klub!

Foto: Starsport

Obradović i Laso

Ako je verovati saznanjima španske "Marke", Pablo Laso spreman je da potpiše trogodišnji ugovor sa Bajernom iz Minhena.

 

 

Navodno, čuveni trener konačno je odlučio da prihvati ponudu Bajerna koji želi da u košarkaškoj selekciji pokrene novi prijekat.

U toj želji za promenama, izbor je u Bajernu pao na iskusnog stratega kako bi se konačno prekinula dominacija Albe u domaćem šampionatu i kako bi se klub stabilizovao u Evroligi i uspeo da dođe do Top 8.

Pablo Laso nije radio od kada se pre godinu dana rastao sa Realom. Od tada se u potpunosti oporavio kada su u pitanju srčani problemi koje je imao i spreman je za povratak na klupu.

Zainteresovani za trofejnog trenera su bili i Makabi, Panatinaikos, Anadolu Efes i Bajern koji je, sudeći po pisanjima španskog lista, odneo pobedu u ovoj trci.

Laso je kako se navodi dobio i uveravanja da je Bajern spreman za ozbiljna ulaganja u tim, a sledće sezone igraće i u novoj dvorani koja će moći da primi 12.000 navijača.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading