VELEOBRT OKO DEKIJA! Sampdorija donela KONAČNU ODLUKU: Poznato da li Stanković NAPUŠTA klupu Đenovljana!

Autor:

Sport

01.05.2023

16:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Razjašnjen status srpskog trenera na Apeninima.

VELEOBRT OKO DEKIJA! Sampdorija donela KONAČNU ODLUKU: Poznato da li Stanković NAPUŠTA klupu Đenovljana!

Foto: Starsport

Dejan Stanković

Srpski stručnjak Dejan Stanković odlučio je da posle teškog poraza od Fiorentine (5:0) podnese ostavku, ali ona nije usvojena od strane uprave Sampdorije.

Đenovljani žele da Srbin ostane na klupi prvog tima do kraja sezone, bez obzira što nije uspeo da izbori opstanak u Seriji A. Doduše, Sampa još uvek ima teoretske šanse da izbegne selidbu u drugi rang italijanskog fudbala, a bivši kormilar Crvene zvezde će, u slučaju da napravi čudo, dobiti novi ugovor.

Podsetimo da je Srbin jesenas preuzeo italijanskog prvoligaša u momentu kada se već nalazio u zoni ispadanja, a situaciju nije uspeo da preokrene ni nakon reprezentativne pauze, usled Mundijala u Kataru.

Sampdorija na šest kola pre kraja sezone drži "fenjer" na tabeli sa 17 bodova, čak deset manje od Specije, koja je prva "iznad crte". U okviru naredne, 33. runde, na stadion "Luiđi Feraris" stiže ekipa Torina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading