PANTER RAZOČARAN: Kapiten Partizana iskren - "Nadam se da ćemo ZAVRŠITI sezonu!"

Autor:

Sport

28.04.2023

17:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuča koja je obišla celu Evropu.

PANTER RAZOČARAN: Kapiten Partizana iskren - "Nadam se da ćemo ZAVRŠITI sezonu!"

Foto: Starsport

Kevin Panter

Košarkaši Partizana stigli su do druge pobede u plej-of seriji Evrolige protiv Reala u Madridu (95:80), a utakmicu je obeležila žestoka tuča košarkaša oba tima zbog koje je susret i prekinut na 1:40 do kraja.

Incident je započeo Serhio Ljulj koji je krvnički udario Kevina Pantera, kapiten Partizana mu je uzvratio, a ubrzo su se umešali i ostali košarkaši oba tima. U jednom trenutku se nije znalo ko koga udara, pesnice su sevale na sve strane, a Evroliga tek treba da donese kazne za vinovnike incidenta.

Posle incidenta se ponovo oglasio kapiten Kevin Panter, koji je istakao da se nada da će njegov tim završiti sezonu

- Emocije su izvukle ono najgore iz mene juče. Kajem se zbog svog ponašanja i izvinjavam timu, protivnicima, navijačima i Evroligi. Naš tim pravi istorijske rezultate ove sezone. Nadam se da ćemo moći da završimo sezonu na terenu. Svi učimo iz naših grešaka. Već smo pričali sa nekim od igrača Reala posle meča i želimo da osiguramo da se ovakav incident ne ponovi. Pozivam naše navijače da smire tenzije i pokažu ko smo mi kao klub predstavljajući se na najbolji mogući način sledeće nedelje u Beogradu - napisao je Panter.

Inače, malo posle ove izjave, izašle su i kazne od strane Evrolige, a kapiten crno-belih će naredna dva meča morati na hlađenje.

Treći meč plej-of serije Evrolige između Partizana i Reala na programu je u utorak 2. maja od 20.30 u beogradskoj Areni. Potencijalni četvrti će biti odigran dva dana kasnije, na istom mestu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading