JOŠ JEDAN POTRES U EVROLIGI! Veleobrt oko Lasa: Nećete verovati koga će Španac trenirati sledeće sezone!

Autor:

Sport

27.04.2023

00:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svi su bili uvereni da se seli na Bosfor, ali će njegova sledeća stanica biti u Nemačkoj.

JOŠ JEDAN POTRES U EVROLIGI! Veleobrt oko Lasa: Nećete verovati koga će Španac trenirati sledeće sezone!

Foto: Starsport

Pablo Laso tokom F4 u Štark areni

Nastavlja se trenerska rokada u Evropi. Španski stručnjak Pablo Laso (55) preuzeće ekipu Bajerna iz Minhena, pošto je nemački velikan rešio da se rastane sa bivšim trenerom Partizana Andreom Trinkijerijem, saznaje "Jurohups".

 

 

Laso se nedavno putem društvenih mreža oglasio video snimkom najavivši novi angažman, a pretpostavljalo se da će naslediti Ergina Atamana, koji će klupu Efesa zameniti Panatinaikosovom.

Španac je letos napustio Real Madrid zbog zdravstvenih problema, Nebojša Čović je otkrio da je bio u kontaktu sa Crvenom zvezdom, a na novi posao čekao je 12 meseci.

Podsetimo da je Trinkijeri u Minhen stigao 2020. godine, a Bavarci su regularan deo sezone u elitnom takmičenju okončali na skromnom 15. mestu, sa učinkom od 11-23.

Isti izvor navodi da je selidbi u Istanbul najbliži još jedan stručnjak sa Pirineja, Ćavi Paskval, dok će Laso sa Bajernom pokušati da ponovi podvig Italijana - plasman u top 8 Evrolige prošle i pretprošle sezone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading