GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Trinkijeva izjava RAZBESNEĆE sve navijače Partizana!

Autor:

Sport

18.04.2023

13:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener minhenskog Bajerna Andrea Trinkijeri komentarisao je šanse svog bivšeg kluba protiv madridskog Reala.

GROBARI MU OVO NEĆE OPROSTITI! Trinkijeva izjava RAZBESNEĆE sve navijače Partizana!

Foto: Starsport

Andrea Trinkijeri

Nekadašnji šef struke Partizana Andrea Trinkijeri izjavio je gostujući u podkastu "Area 52" da veruje da će četvrtfinalna serija Evrolige između Reala i crno-belih biti rešena tek u petom meču.

- Upozorenje na iznenađenje uključeno! Ako Real ne pobedi obe utakmice kod kuće, moraće da slavi bar jednom u Beogradu. A igranje pred 20.000 navijača Partizana je nešto drugačije. Real je jači, ali vidim petu, odlučujuću utakmicu u seriji - rekao je Trinkijeri i dodao da veruje da će i duel između Monaka i Makabija stići do "majstorice".

Izjava Italijana se sigurno neće svideti navijačima Partizana, budući da su crno-beli u grotlu "Arene" deklasirali Madriđane, a ta pobeda im je praktično širom otvorila vrata Top 8 faze.

Trener Bavaraca je saopštio i svoju idealnu petorku regularnog toka Evrolige, a u njoj je i centar Partizana Matijas Lesor.

Foto: Starsport

Matijas Lesor

Uz njega je u idealnu postavu uvrstio i Majka Džejmsa (Monako), Vejda Boldvina i Lorenca Brauna (Makabi) i Sašu Vezenkova (Olimpijakos).

Trinkijeri se tokom gostovanja, između ostalog, osvrnuo i na probleme na relaciji FIBA - Evroliga.

- Nešto će se uskoro promeniti. Glavna stvar je da se "očisti" kalendar. Igračima je neophodan najmanje jedan mesec odmora i jedan za individualni rad. Igrači svima moraju da budu glavni fokus - zaključio je Andrea Trinkijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading