PABLO LASO NA KLUPI ZVEZDE? Španac dobio PORUKE od Čovića, pa uputio EKSPRESAN odgovor!

Autor:

Sport

23.10.2022

12:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Laso otkrio detalje.

PABLO LASO NA KLUPI ZVEZDE? Španac dobio PORUKE od Čovića, pa uputio EKSPRESAN odgovor!

Foto: Starsport

Pablo Laso

Trofejni trener Real Madrida Pablo Laso otkrio je da je imao kontakt sa Nebojšom Čovićem oko preuzimanja Crvene zvezde, ali da do saradnje ipak nije došlo jer nije želeo da žuri.

Španac je lane demantovao bilo kakvu vezu sa crveno-belima, a kako je naš portal ekskluzivno preneo sa Skupštine kluba sa Malog Kalemegdana, Laso je zaista bio želja Zvezde.

Dobio sam neke poruke od predsednika kluba, ali ništa konkretno se nije dogodilo, moj agent nije dobio nikakvu ponudu - izjavio je Laso, a potom je dodao:

Republika

Foto: Starsport

Čović zvao Lasa - Španac odbio Zvezdu

Zdrav sam, ali ne žurim sa time da se vratim na klupu. Nije ni poenta u tome da kažeš 'da' prvoj osobi koja te pozove - podvukao je Pablo Laso.

Podsetimo, Dejan Radonjić je letos napustio klupu prvaka ABA lige preselivši se u Panatinaikos, a zamenio ga je Vladimir Jovanović, koji je takmičenje u Evroligi otvorio sa četiri neuspeha. "Delije" se pitaju, kako bi Zvezda izgledala pod Lasovom dirigentskom palicom?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading