SA LICA MESTA: Evo šta rade fudbaleri Crvene zvezde pred duel na Čairu! (VIDEO)

Autor:

Sport

23.10.2022

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niški "Čair" biće epicentar srpskog fudbala.

SA LICA MESTA: Evo šta rade fudbaleri Crvene zvezde pred duel na Čairu! (VIDEO)

Foto: Starsport

Aktuelni srpski fudbalski šampion, ekipa Crvene zvezde danas gostuje u Nišu u okviru 16. kola Super lige Srbije.

 

 

Nakon teškog gostovanja u Novom Sadu i trijumfa rezultatom 2:0, pulene trenera Miloša Milojevića očekuje još jedno iskušenje u kojem se od ekipe očekuju isključivo tri boda, a sve u predvečerje verovatno i odlučujuće evropske borbe protiv turskog Trabzonspora.

Kako se može videti na eksluzivnom snimku, pred duel na "Čairu" fudbaleri Crvene zvezde se nalaze u relaksirajućoj šetnji koja bi trebala da opusti igrače pred posledpodnevna iskušenja.

Susret u u Nišu igra se danas (nedelja, 23. oktobar) sa početkom od 17 časova. Očekuje se da će tribine stadiona "Čair" biti dobro popunjene, a jasno je da će i srpski šampion imati veliku podršku svojih simpatizera.

Republika

Foto: Youtube.com/FK Crvena zvezda/printscreen

Miloš Milojević očekuje tri boda u Nišu

 

Na poslednjoj konferenciji za medije pred put u Niš, strateg crveno-belih je izjavio:

- Lalatović je svakako jedan od glavnih kvaliteta Nišlija, međutim mislim da svakako imaju i kvalitetan tim, on je došao da ih podigne i to dobro radi, igraju dobro, forma im je u uzlaznoj putanji, tako da se spremamo i za njega, ali i njihov igrački kvalitet - istakao je uoči puta u Niš strateg srpskog šampiona.

Prvi susret dve ekipe u aktuelnom šampionatu odigran je 10. jula na našem najvećem stadionu, a Crvena zvezda je slavila rezultatom 4:0.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading