VEČITI PONOVO NA DVE TELEVIZIJE: Evo gde možete pratiti superligaška iskušenja Crvene zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

23.10.2022

06:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

I ovog vikenda kompletna Srbija će imati mogućnost da uživo prati mečeve beogradskih Večitih rivala.

VEČITI PONOVO NA DVE TELEVIZIJE: Evo gde možete pratiti superligaška iskušenja Crvene zvezde i Partizana!

Foto: Starsport

Duel Kataija i Traorea

Tokom prethodne nedelje dva najveća srpska fudbalska kluba nisu imala evropske obaveze, pa su slobodan termin iskoristili za odigravanje zaostalih superligaškoh mečeva.

Zvanični šampion, ekipa Crvene zvezde je uspešno prebrodila teško gostovanje na "Karađorđu" gde je rezultatom 2:0 savladala novosadsku Vojvodinu, dok su crno-beli na svom stadionu u Humskoj bili bolji od kruševačkog Napretka minimalnim rezultatom 1:0.

Odmora za Večite nema pa će već u nedelju ponovo na teren. Pulene trenera Miloša Milojevića očekuje teško gostovanje u Nišu protiv ekipe koju sa klupe predvodi Nenad Lalatović:

Republika

Foto: Starsport

Miloš Milojević

 

- Lalatović je svakako jedan od glavnih kvaliteta Nišlija, međutim mislim da svakako imaju i kvalitetan tim, on je došao da ih podigne i to dobro radi, igraju dobro, forma im je u uzlaznoj putanji, tako da se spremamo i za njega, ali i njihov igrački kvalitet - istakao je uoči puta u Niš strateg srpskog šampiona.

Barem na papiru nešto lakši posao očekuje fudbalere Partizana koji će dočekati ivanjički Javor, ali trener Gordan Petrić ne dozvoljava nikakvo opuštanje:

- Javor dolazi rasterećeno. Kad se nameste, to je teško probiti. Možda sutra pruže najbolju partiju, ko bude bolji, slaviće. Nije naivna utakmica. Voleli bismo da damo gol odmah u prvom minutu. Mora da bude brži pas i prenos lopte. To je nekad moguće, nekad ne. Bili smo tromi protiv Napretka.

Foto: Starsport

Gordan Petrić

 

I ovoga puta kompletna Srbija će mečeve crveno i crno-belih moći da prati na dve televizije. TV Arena sport Premium 1 i TV B92 prenosiće od 17 časova duel iz Niša, a dva sata kasnije kamere će se uključiti sa stadiona u Humskoj ulici.

 

Standings provided by Sofascore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading