ZAŠTO KUPUJEMO POLOVNJAKE? Legenda Zvezde BESNA KAO RIS: Upozorio sam Čovića - nije me poslušao!

Autor:

Sport

22.10.2022

15:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljušte kritike posle bledog evroligaškog starta crveno-belih.

ZAŠTO KUPUJEMO POLOVNJAKE? Legenda Zvezde BESNA KAO RIS: Upozorio sam Čovića - nije me poslušao!

Foto: Starsport

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza od Panatinaikosa

Crvena zvezda započela je novu evroligašku sezonu sa četiri poraza,, a situaciju u klubu sa Malog Kalemegdana kritikovao je Zoran Slavnić. Legendarni Moka zamerio je crveno-belima na "gomilanju prosečnih igrača", što je, kako kaže, lično rekao predsedniku Zvezde Nebojši Čoviću.

Gledajući tu Evroligu kroz Zvezdu, naravno, pošto je Partizan nije igrao osam godina, stalno se isto dešava. Između 12. i 16. mesta, način kupovine igrača, menjaju se treneri… Čak sam i Nebojši Čoviću predložio, inače on mene puno ceni, ali nikada ne prihvati moj predlog, da umesto sedam ili osam igrača dovede dva ili tri prava i bolje da tu 50 odsto novca ode na prave asove. Da napomenem, neki ne mogu da se dovedu, znam kako funkcioniše tržište, ali ova masovna dovođenja i u Zvezdi i Partizanu… Ne želim da umanjim vrednost igrača koji su došli, ali mislim da su morali, pogotovo Zvezda, da dovede manje njih, ali sa većim kvalitetom. Obično biva da ne ispadne ništa kada se dovede masa polovnjaka ili srednjaka - izjavio je Slavnić za "Maksbetsport", a potom je nastavio u istom tonu:

Republika

Foto: Starsport

Moka bez dlake na jeziku o Zvezdi

Suštinski je to prosto, ako iza sebe imaš radni vek. Ako su ga doveli, a Čović verovatno zna, pogotovo što trenere menja kao čarape, zna zašto ga je doveo. Recimo, prethodni mladi trener, koji je otišao u Tursku nije pokazao ništa. NJemu je ispalo mnogo bolje. Da li su oni samostalni u drugim sredinama pa pokažu više, a kad dođu u Zvezdu nemaju tu poziciju, rang i autoritet, to ne znam. Vraćam se na početak što sam rekao, volim kada se mladim igračima i trenerima da šansa. Međutim, Evroliga nije za vežbanje - poručio je Slavnić.

Zvezda će priliku za popravni u elitnom takmičenju imati narednog petka kada u Beograd stiže minhenski Bajern, koji je sezonu takođe otvorio skorom 0-4.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading