PARTIZAN PONOVO ŠAMPION EVROPE? Evroliga izazvala DELIRIJUM među grobarima pred top 8!

Autor:

Sport

23.04.2023

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Može li srpski predstavnik da ponovi rezultat Anadolu Efesa?

PARTIZAN PONOVO ŠAMPION EVROPE? Evroliga izazvala DELIRIJUM među grobarima pred top 8!

Foto: Starsport

Kevin Panter i Džejms Naneli

Grobari sa nestrpljenjem čekaju četvrtfinalnu seriju Evrolige, koju će Partizan odigrati sa Realom, a uoči bitaka u top 8 oglasili su se iz elitnog takmičenja.

Na zvaničnim profilima Evrolige na društvenim mrežama osvanula je fotografija ishoda tokom prethodnih pet sezona, a rezultat prethodne naročito hrabri pristalice crno-belih.

Partizan je regularan deo sezone okončao kao šestoplasiran, baš poput prošlogodišnjeg šampiona Evrope, ekipe Efesa, koja je osvojila F4 u Štark areni.

Takođe, Evroliga je podsetila da je poslednjih pet titula pripalo klubu koji na kraju prve faze takmičenja nije bio lider, uz pitanje da li Olimpijakos može da prekine to "prokletstvo".

 

 

Prvi meč u Madridu na programu je u utorak, utakmica broj dva zakazana je za četvrtak, a serija se potom seli u najveću beogradsku dvoranu. Može li Obradovićev "parni valjak" da napravi novo čudo?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading