NEMA NAMEŠTANJA: NBA liga poništila SRAMNI tripl-dabl Janisa Adetokumba! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.03.2023

22:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako prenosi novinar Zek Lou, prema pravilima lige kako bi se šut smatrao važećim, igrač mora da ima nameru da postigne koš što Grk nije imao.

NEMA NAMEŠTANJA: NBA liga poništila SRAMNI tripl-dabl Janisa Adetokumba! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Milvokija Janis Adetekumbo

Čelnici NBA lige odlučili su da tripl-dabl košarkaša Milvokija Janisa Adetokumba proglase nevažećim, prenose izvori za "ESPN". Podsetimo, dvostruki MVP je do tripl-dabla u pobedi nad Vašingtonom stigao nakon što je zabeležio skok pošto je namerno promašio šut, sekund pre kraja meča.

Kako prenosi novinar Zek Lou, prema pravilima lige kako bi se šut smatrao važećim, igrač mora da ima nameru da postigne koš što Grk nije imao. Stoga u zvaničnu statistiku neće ući niti pokušaj šuta niti skok.

- Razmišljao sam da postignem koš, ali sam osetio da je u takvim situacijama najbolje zadržati loptu. Ali da, trudim se da igram pametno i na neki način sam "ukrao" jedan - rekao je Janis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading