VIRTUS SE PLAŠI PARTIZANA? Poruka legende brine navijače italijnaskog kluba!

Autor:

Sport

06.03.2023

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije."

VIRTUS SE PLAŠI PARTIZANA? Poruka legende brine navijače italijnaskog kluba!

Foto: www.profimedia.rs

Skariolo i Teodosić

Ekipa Virtusa dočekaće Partizan u 27. kole Evrolige (utorak 20.30). Dok beogradski crno-beli stižu u Italiju sa svim zdravim igračima, bolonjski klub će imati problema pri odabiru sastavljanju rostera.

Republika

Foto: Profimedia

Košarkaš Virtusa Miloš Teodosić

Jedan od povređenih igrača kod Virtusa je mladi Alesandro Pajola koji je iskrenuo skočni zglob u duelu sa Fenerbahčeom u Istanbulu, a odsustvovaće i Ajzea Kordinije.

- Imamo samo nekoliko sati da se oporavimo od teškog meča u Seriji A. Dobili smo Tortonu u borbenom meču i treba da shvatimo na koje igrače možemo da računamo u utorak. Kod nekoliko igrača treba da budemo oprezni. Probaćemo da saznamo nešto nekoliko sati pred meč i da vidimo ko će biti na terenu. Svakako moramo da se pripremimo da budemo najbolji i da ponudimo najbolju verziju sebe - rekao je trener Virtusa Serđo Skariolo, a zatim nastavio:

- Oni imaju sjajan miks najboljih igrača sa evroligaškim iskustvom. Imaju talentovane igrače pune energije. Veoma su dobri u napadu, agresivni u odbrani i moramo da se spremimo za to. Igraju brzo i opasni su i u reketu i na perimetru. Biće mnogo navijača Partizana tu, ali znam da naši navijači mogu da naprave pravu atmosferu da podrže naše igrače u važnom i veoma teškom meču.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading