ODUŠEVIO JAVNOST: Nikola Jokić iskoristio slobodno vreme da poseti štalu u Americi!

Autor:

Sport

28.01.2023

08:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponovo je srpski centar pokazao koliko voli konje, i da mu je to verovatno i veća ljubav i strast nego košarka.

ODUŠEVIO JAVNOST: Nikola Jokić iskoristio slobodno vreme da poseti štalu u Americi!

Foto: youtube.com/AgroTV Srbija

Nikola Jokić je jedan od najboljih, ako ne i najbolji košarkaš sveta, dvostruki uzastopni osvajač MVP nagrade, ali je poznato da ispred košarke gaji strast prema nečemu drugom, a u pitanju su konji.

Upravo to je ponovo srpski košarkaš pokazao, kada je svoje slobodno vreme iskoristio da poseti jednu od štala, gde se slikao sa konjem.

Na Fejsbuk stranici "Tetrick Racing" pojavila se fotografija srpskog asa sa jednim od grla, a posebno je naznačeno da je centar Denvera insistirao da se baš sa njim slika.

Ne dolazi svaki dan profesionalni košarkaš u "Balis Daver Daun". Nikola Jokić je svratio i tražio sliku sa Staner Višom, kako je on rekao, belim konjem. Kada stanemo jedno do drugog, ja sam mu samo do laktova - napisali su iz ove štale oduševljeni što ih je posetio dvostruki MVP.

Ova fotografija je ubrzo postala viralna na društvenim mrežama, a Jokić je nakon slikanja sa konjem iskoristio slobodno vreme da poseti i porodicu i druži se sa mališanima, još jednom dokazavši svoju veličinu van terena.

Podsetimo, Nikola Jokić i Denver igraju večeras od 21 čas po našem vremenu protiv ekipe Filadelfije, u meču koji će svakako obeležiti duel Jokića i Džoela Embida. Ostaje samo da se nadamo da povreda koju Nikola vuče neko vreme nije toliko ozbiljna i da ćemo večeras gledati pravi spektakl.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading