LEGENDARNI TRENER ŠOKIRAN PORAZOM: "Neverovatno, ovo mnogo boli!"

Autor:

Sport

09.12.2022

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crna serija i dalje traje za Evroligaša.

LEGENDARNI TRENER ŠOKIRAN PORAZOM: "Neverovatno, ovo mnogo boli!"

Foto: Starsport

Duško Vujošević i Etore Mesina

Košarkaši Armanija upisali su novi poraz, osmi u nizu u Evroligi, pošto su doživeli novi neuspeh na gostovanju u Atini, od ekipe Panatinaikosa, rezultatom 90:77.

Armani, koji je ove sezone silno pojačan, dobro je krenuo u sezonu, sa tri pobede u četiri kola, ali su sada u užasnoj seriji, pošto imaju vezanih osam poraza u najjačem košarkaškom takmičenju, a poslednja pobeda je ostvarena još 20. oktobra.

- Čestitam Panatinaikosu. Verovali su u sebe i u pobedu i kada nije izgledalo dobro po njih, a mi smo igrali dobro nekih 37 minuta. Radili smo dobre stvari, imali 22 asistencije... Neverovatno, ovakav poraz je neverovatan. Ovo mnogo boli -  rekao je Etore Mesina.

Foto: Starsport

Etore Mesina je u karijeri osvojio četiri Evrolige

Armani je bio blizu velikog trijumfa u "OAKA" areni, imali su preko 15 razlike u trećem kvartalu, ali je četa Dejana Radonjića postepeno topila prednost gostiju, i stigla na kraju do četvrtog trijumfa u nizu u Evroligi.

Posle 12 odigrani kola, Panata se nalazi na deobi devete pozicije, sa skorom od šest trijumfa, uz isto toliko poraza, dok se italijanska ekipa nalazi na skoru od tri pobede, uz devet neuspeha.

U narednom kolu, ekipa iz Atine gostuje u Valensiji, istoimenoj ekipi, dok će Armani prekid crne serije i prvu pobedu ove sezone pred svojim navijačima, tražiti u duelu sa Makabijem iz Tel Aviva.

Standings provided by Sofascore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading