NBA LIGA: Atlanta slomila Toronto, Jura bolja od Portlanda!

Autor:

Sport

20.11.2022

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljeno je takmičenje u najjačoj ligi na svetu - NBA!

NBA LIGA: Atlanta slomila Toronto, Jura bolja od Portlanda!

Foto: Tanjug/AP

Devet poena prednosti dva i po minuta pre kraja susreta nije bilo dovoljno Reptorsima da gostovanje Atlanti uvedu u mirnu završnicu, a uprkos ispuštenom vođstvu Toronto je imao priliku da preko Skota Barnsa u poslednjem napadu dođe do pobede.

Ipak, lider gostujućeg tima nije uspeo da realizuje akciju za trijumf te su rivali uz rezultat 111:111 ušli u produžetak. Dodatnih pet minuta igre donelo je nastavak niza uzbuđenja, ali je raspoloženi Ej Džej Grifin sa osam poena u nastavku doneo pobedu Atlanti - 124:122.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Trej Jang

Posebno raspoložen u redovima domaćina bio je Tre Jang sa 33 poena i 11 asistencija, dok je na drugoj strani sjajno veče imao Barns. Lider Reptorsa susret je završio sa 29 poena, 11 skokova i devet asistencija, ali će učinak na granici tripl-dabla ostati u senci promašaja u četvrtoj četvrtini za pobedu.

Veoma uzbudljivo večeras bilo je i u Indijani gde je domaćin uz pola koša razlike savladao Orlando po sličnom scenariju. Naime, Orlando je imao četiri poena prednosti tri i po minuta pre kraja, ali je nizom promašaja prepustio vođstvo domaćinu. Uprkos raspletu kakvom se gosti nisu nadali, Franc Vagner, najefikasniji igrač Orlanda sa 29 poena, imao je šut za pobedu, ali je poput Barnsa od junaka izrastao u tragičara.

Evo i svih rezultata mečeva odigranih protekle noći po našem vremenu:

Atlanta - Toronto 124:122

/Jang 33 - Barns 28/

Indijana - Orlando 114:113

/Helibarton 22 - Vagner 29/

Filadelfija - Minesota 109:112

/Embid 32 - Edvards 25/

Portland - Juta 113:118

/Simons 23 - Bizli 29/

Los Anđeles Klipers - Minesota 119:97

/Pauel 26 - Poeltl 20/

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading