SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Navijači Zvezde u neverici - Bentil otputovao u Akru! (FOTO)

Autor:

Sport

15.10.2022

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na neverovatan način košarkaši srpskog i regionalnog šmpiona ostali su bez bodova u duelu sa zeleno-belima iz grčke prestonice.

SPAKOVAO KOFERE I OTIŠAO: Navijači Zvezde u neverici - Bentil otputovao u Akru! (FOTO)

Foto: Starsport

Ben Bentil i Mateuš Ponitka u duelu

Ekipa trenera Dejana Radonjića slavila je u dvorani "Aleksandar Nikolić" nakon velike drame rezultatom 77:75, a najefikasniji u redovima Crvene zvezde bio je košarkaš iz Gane, košarkaš koji je ovog leta stigao na Mali Kalemegdan iz redova milanske Olimije, Ben Bentil koji je zabeležio 18 poena.

Međutim, kako se može videti po snimcima koje Bentil postavlja na društvenoj mreži Intagram, on je odmah nakon susreta sa Panatinaikosom spakovao stvari i otputovao u prestonicu Gane. Kako se može videti, razlog njegovog iznenadnog puta u Akru je proslava rođendana njegove sestre.

Foto: Instagram.com/benbentil0/printscreen

Ben Bentil na proslavi sestrinog rođendana u Akri

 

Kako prenosi "Blic" za sada nije poznato da li je Ben Bentil dobio dozvolu rukovodstva crveno-belih za iznenadnu posetu domovini, ali svakako se postavlja i pitanje da li će uspeti da stigne na vreme u Beograd jer ekipu trenera Valdimira Jovanovića u narednim danima očekuju velika iskušenja. Crveno-beli prvo u nedelju 16. oktobra gostuju u Ljubljani ekipi Cedevita Olimpije, a zatim sledi duplo evroligaško gostovanje. Tokom predstojeće nedelje Crvena zvezda će u Španiji odmeriti snage sa Baskonijom i madridskim Realom.

Kada je reč o regionalnom takmičenju Crvena zvezda nakon dva odigrana kola ima stoprocentni učinak, dok sa druge strane u okviru elitnog evropskog takmičenja, puleni trenera Vladimira Jovanovića nisu osetili slast pobede u duelima sa Anadolu Efesom i Panatinaikosom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading