Srpeki trener posle uspeha ponovo pakuje kofere: Đorđeviću OTKAZ kao "nagrada" za titulu!

Autor:

Sport

14.06.2022

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fener sa Saletom postao prvak Turske, ali će ga šutnuti zbog loših rezultata u Evroligi. Isto mu se desilo i u Virtusu.

Srpeki trener posle uspeha ponovo pakuje kofere: Đorđeviću OTKAZ kao  "nagrada" za titulu!

Foto: Starsport

Aleksandar Đorđević

Aleksandar Đorđević (54) doneo je titulu Fenerbahčeu posle četiri godine, pobedom na Efesom u finalnoj seriji prvenstva Turske sa 3:1. Za uspeh srpski trener biće "nagrađen" otkazom!

Naime, bez obzira na ovaj rezultat, Saletu je zamereno što Fener nije uveo bar u plej-of Evrolige, pa se već glasno govori da će mu naslednik na klupi biti još jedan stručnjak koji odlično govori naš jezik, posle Željka Obradovića i Igora Kokoškova, koji su pre njega bili u klubu. U pitanju je Grk Dimitris Itudis, koji je ranije sarađivao sa Žocom i koji mu je i kum. Da su mu dani u klubu u Istanbulu odbrojani, svestan je i naš trener.

- Ne znam nepogrešivi put za uspeh, ali znam jedan za neuspeh. Pokušavanje da sve zadovoljiš - napisao je Đorđević na društvenim mrežama.

 

 

Da problem bude veći, njemu ovo nije prvi put da doživljava istu sudbinu. Naime, u prethodnom klubu koji je vodio Virtusu iz Bolonje Sale je takođe dobio otkaz iako im je doneo titulu u Italiji posle 20 godina pobedom nad Armanijem, koji je igrao Evroligu. Kao razlog je navedeno to što Virtus nije uspeo da uvede u elitno takmičenje kroz Evrokup.

Nažalost, ni to nije poslednji primer da se klub zahvalio Đorđeviću. Sale je Bajernu doneo titulu u Nemačkoj u sezoni 2017/2018, da bi već sledeće bio oteran iz Minhena jer su kola krenula nizbrdo. Aleksandar je otkaz dobio i u Panatinaikosu, takođe zbog lošijih rezultata u sezoni 2015/2016, a po jednu sezonu se zadržao i u svoja dva prva kluba - Armaniju i Benetonu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading