Gde će Nikola Milenković posle Mundijala?

Autor:

Sport

24.12.2022

19:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbi su glavna tema u Firenci.

Gde će Nikola Milenković posle Mundijala?

Foto: Starsport

Štoper reprezentacije Srbije Nikola Milenković ostavio je vrlo loš utisak na Mundijalu u Kataru, pa se postavlja pitanje gde će nastaviti karijeru. Kako se primakne prelazni rok, Bleki se povezuje sa potencijalnim transferom, a Ivica Iliev, bivši sportski direktor Partizana, mu savetuje da ostane u redovima Fiorentine.

Od Srbije su svi očekivali više, možda i sam Milenković. Sada, međutim, mora da nastavi da igra kao i uvek. Da bi napravio mogući iskorak u karijeri potrebno je još vremena. Za njega je najbolja stvar da ostane u Fjorentini, mestu gde mu ide veoma dobro i gde se oseća opušteno - naveo je Iliev za portal "FirenzeViola", a potom je uporedio bivšeg i sadašnjeg napadača kluba sa stadiona "Artemio Franki".

- Oni su različiti igrači. Vlahović je profil fudbalera koji sam može mnogo da pruži. Jović sa druge strane mnogo zavisi od tima. Ako se ekipa bori da odigra dobro, on može da učini mnogo. To je ono što čini razliku između njih - reči su Ivice Ilieva.

Republika

Foto: Starsport

Iliev analizirao Srbe u Toskani

Što se tiče Milenkovića, on je u Firenci od 2017. godine, kada se sa "duplom krunom" oprostio od crno-belog dresa, a bio je standardan član poslednje linije "Orlova", koji su takmičenje u Kataru okončali u grupnoj fazi sa jednim osvojenim bodom i čak osam primljenih golova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading