VAŽNIJE I OD TITULE: Šta je Valijente rekao Špancima o derbiju?

Autor:

Sport

24.09.2018

19:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naš večiti derbi je uvek zanimljiv celoj Evropi. Ovoga puta Španci su od Partizanovog Marka Valijentea hteli da čuju malo više o srpskoj fudbalskoj svetkovini.

RepublikaFoto: Stasrport

- Živite pod velikim pritiskom. Ljudi vas pripremaju čitave nedelje i kažu vam da je to najvažnija utakmica sezone. Za njih je to kao osvajanje titule. Dva stadiona su udaljena 900 metara, što utakmicu čini još posebnijom. Takođe, prati se i šta protivnik radi, to što su oni u Ligi šampiona dodatno pojačava pritisak. U teoriji je Zvezda superiornija od nas, ali mi smo bili bolji i zaslužili smo pobedu - rekao je Valijente za portal "Migrantes del Balon"

I Špance je zanimao pogodak Ričmonda Boaćija.

- Ja iz mog ugla nisam mogao najbolje da procenim, ni na televizijskom snimku nije jasno. Takođe, sumnjam i da je sudija mogao najbolje da proceni, jer je nemoguće da je mogao da vidi jasno iz svog položaja pošto ga je golman pokrivao.

On je dodao da se odlično oseća u Partizanu.

- Veoma dobro sam se prilagodio novom treneru, nemam nikakvih zamerki. Ovo mi je četvrta sezona u inostranstvu i sve mi je bilo lakše. Igrao sam svaki minut, saigrači me podržavaju i poštuju - jasan je Valijente.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading