Trener Dinama više voli Zvezdu od svog tima: CRVENO-BELI, ČUVAJTE TIM ZA KVALIFIKACIJE!

Autor:

Sport

20.07.2018

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uoči otvaranja nove sezone Super lige trener vranjanskog Dinama Dragan Antić ide sa svojim timom na "Marakanu". Za očekivati je da ovo bude skoro prijateljski duel, pošto Antić otvoreno priznaje da je veliki zvezdaš i da aktuelni šampion treba da čuva tim za evropske kvalifikacije.

RepublikaFoto: Starsport
Antić u zagrljaju sa Miroslavom Đukićem prošle sezone

- Najveća utakmica za Dinamo, od osnivanja! Nisam imao ni tri godine kad sam zavoleo crveno-bele boje, otac i moji najbliži naterali su me da gurnem u srce Crvenu zvezdu. Poslušao sam i nisam se pokajao, naprotiv. Sad, kad vratim film pola veka unazad, osetim u dubini duše da je lepo biti Zvezdaš, proveo sam mnogo lepih trenutaka na Marakani - kaže Dragan Antić pred duel sa Zvezdom, a prenosi zvanični sajt Super lige Srbije.

Antić uverava sve da će emocije ostaviti po strani kada meč zvanično počne.

- Sve to zaboraviću kad bude počela utakmica za koju je živelo fudbalsko Vranje, pa i jug Srbije. I zidovi znaju ko je favorit, da nemamo šta da tražimo. Međutim, koliko je puta samo miš pobegao mački - dodao je trener Dinama.

Antić dodaje da je gledao Zvezdu na delu u sudaru sa letonskim Spartaksom u utorak uveče.

- Sve sam video, žao mi je što je Crvena zvezda toliko dugo čekala na prvi pogodak. Navijao sam da završi posao do 20. minuta, ali... Senzaciju priželjkujem, bogme i priviđam. Zvezda će, pretpostavljam, da izvede kombinovani sastav, bitnije je da sačuva i tim i snagu za meč protiv Suduve, daleko važniji nego ovaj s nama. Šalim se, tražiću od mojih igrača samo da budu ozbiljni, igraju mirne glave i nadigravaju se. Nećemo da se sklanjamo pred najvećim rivalom u ligi, pogotovo nemamo nameru da parkiramo autobus ispred našeg šesnaesterca - zaključio je Antić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading