Bunja se bori, otvorio oči!

Sport

20.06.2018

05:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević (45) probudio se iz kome, navode izvori iz Kliničkog centra Srbije.

RepublikaFoto: Starsport
Goran Bunjevčević

Nekadašnji fudbaler već tačno mesec dana, od operacije aneurizme, vodi životnu borbu. Njemu je napravljen privremeni rez kako bi mogao lakše da diše i da se vrši higijena pluća pošto se nalazi na respiratoru. Time mu je olakšano disanje, pa je otvorio oči, mada usporeno. Ipak, za sada je još sve neizvesno i još uvek je životno ugrožen jer je posle grčeva u mozgu došlo do pogoršanja. Sada nema grčeve, ali je, verovatno, negde u dubini mozga došlo do nekih oštećenja. On dobija sve potrebne lekove, svu moguću negu, ali je za sada još rano da se govori o konačnom ishodu.

Njega svakodnevno posećuje supruga Jelena, a kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov posvetio mu je gol protiv Kostarike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading