VLAHOVIĆ OTVORENO O PRELASKU U PSŽ: Srećan sam, želim da osvojim nešto

Autor:

Sport

23.04.2024

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Videćemo, razgovaraćemo o tome, rekao je Dušan, ali nakon što je otkrio uslov koji treba da prethodi.

VLAHOVIĆ OTVORENO O PRELASKU U PSŽ: Srećan sam, želim da osvojim nešto

Foto: printscreen/reuters

Dušan Vlahović, tačnije gde će fudbaler Srbije igrati naredne sezone, jedna je od glavnih tema u brojnim zemljama u Evropi, a pre svega u Ligama petice. Fudbaler Juventusa ima ima još dve godine ugovora sa crno-belima, ali to ne znači da ne bi mogao da napusti Torino ako neki od velikana i bogatih klubova iskešira ogroman novac za obeštećenje. Jedan od tih klubova je PSŽ, a sada je i stameni napadač komentarisao natpise francuskih medija. da bi mogao da postane "svetac".

- Čuo sam i čitao sam te transfer glasine, ali ne znam ništa o tome. Ne interesuju me. Sve o čemu mislim je kako da se što bolje pripremim za narednu sezonu. Imam još dve godine ugovora sa Juventusom i srećan sam ovde - rekao je Vlahović.

Foto: Tanjug/AP

Fudbaleri PSŽ

Kako je istakao, napadač Juventusa bi pre odlaska želeo da osvoji neki trofej sa klubom iz Torina.

- Želim da osvojim nešto važno sa Juventusom, a posle ćemo videti, razgovaraćemo o tome. Kilijan Mbape je najbolji igrač na svetu u ovom trenutku. Sa 25 godina osvojio je skoro sve, postigao 40 golova za reprezentaciju. To je enormno velika stvar - pokušao je Srbin da dočara ambicije Francuzima kroz njihovog idola.

Jedna od tema razgovora bila je i njegova promenjiva forma.

- Prošle sezone nisam bio fizički najspremniji, ali sam ove godine dobar. Postigao sam 16 golova do sada, mada sam mogao i više. Uvek želim više i težim da postanem igrač kojeg bi svaki tim poželeo. Nije mi cilj da igram samo da bih zaradio novac. Povrh svega, napadač je važan za tim, jer ako on igra dobro i tim igra dobro - zaključio je Vlahović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading