UDINEZE IMA NOVOG TRENERA: Svetski prvak sa Italijom na klupi crno-belih!

Autor:

Sport

22.04.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legendarni štoper u novoj avanturi.

UDINEZE IMA NOVOG TRENERA: Svetski prvak sa Italijom na klupi crno-belih!

Foto: www.profimedia.rs

Fudbalski klub Udineze je nedavno objavio da će Fabio Kanavaro preuzeti ulogu novog trenera kluba, nakon razlaza sa dosadašnjim trenerom Gabrijeleom Ćofijem. Kanavaro, bivši defanzivac Juventusa i Real Madrida, potpisao je ugovor do kraja sezone.

Gabrijele Ćofi je preuzeo dužnost od Andree Sotila krajem oktobra, ali tim nije ostvario očekivane rezultate. Pod njegovim vođstvom, Udineze je uspeo da pobedi samo četiri prvenstvene utakmice. Nakon poraza od Verone, klub se nalazi na 17. poziciji na tabeli Serije A sa 28 bodova, koliko ima i Frosinone, koji je prvi ispod crte, ali sa utakmicom manje.

Foto: Tanjug/AP

 

Kanavaro je bio bez posla od 2023. godine, kada je napustio Benevento. Pre toga je radio kao trener u Kini i Saudijskoj Arabiji. Sa bogatim iskustvom u fudbalu, kako kao igrač, tako i kao trener, Kanavaro dolazi u Udineze sa ciljem da unapredi igru tima i ostvari bolje rezultate u preostalim utakmicama sezone.

Ovo je svakako velika vest za navijače Udinezea, koji će sa nestrpljenjem iščekivati debi novog trenera i nadati se poboljšanju forme njihovog omiljenog tima.  Kako će Kanavaro uticati na igru Udinezea i da li će uspeti da preokrene njihovu sezonu, ostaje da se vidi, ali jedno je sigurno, ovo je promena koja će sigurno izazvati interesovanje fudbalske javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading