RADE BOGDANOVIĆ OPLEO PO SUDIJI SA DERBIJA: Navukao je meč, BIO je faul! Sve je UIGRANO!

Autor:

Sport

22.04.2024

12:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

"Mislite da su oni u VAR sobi postavljeni slučajno?"

RADE BOGDANOVIĆ OPLEO PO SUDIJI SA DERBIJA: Navukao je meč, BIO je faul! Sve je UIGRANO!

Foto: ST/V. LUKIĆ

Rade Bogdanović

Poslednji derbi između Crvene zvezde i Partizana bio je prava fudbalska poslastica. Uzbudljiva utakmica sa mnogo šansi, dinamična i otvorena od početka do kraja. 

Ipak, kao što se to često dešava kod nas, i ovaj derbi je bio obeležen mnogim spornim trenucima i tenzijom posle meča, pa se na žalost o tome više pričalo.

Rade Bogdanović izneo je svoje utiske o susretu.

- Poslednji derbi sličan prošlom. Dinamičan, sadržajan, otvoren, bez taktilčih nadudrivanja. Efikasan derbi sa puno šansi. Ponovo dobra utakmica Crvene zvezde, vidi se da je Vladan Milojević dosta toga složio u timu, Zvezda je dosta bolja od Partizana, treba biti realan. Stvorila je više šansi, ima problem u završnici, ali opet je dala tri gola. Jesu dva iz penala, ali stvorila je dosta šansu iz igre, pogotovo ona Bukarija – počeo je Rade Bogdanović u emisiji Jutro na TV Prva.

Rekao je da misli da će crno-beli sigurno igrati u sredu.

Republika

Foto: Starsport

Večiti derbi

- Partizan mora da igra, plaćeni su da igraju, nepravde su bile i pre, biće ih, nepravde su i sada, nekome sada, nekome kasnije,  fudbal se igra zbog navijača, oni moraju da izađu i odigraju utakmicu. To je rečeno u afektu, ali mislim da od toga nema ništa – smatra Bogdanović.

Potom se osvrnuo i na pomenute sporne trenutke.

– Moram da kažem da je Crvena zvezda bolji tim od Partizana. Prvi penal je bio sto posto,  a preloni trenutak bio je u 90. minutu, kada je prvo produžena utakmica za 15 minuta, kod 2:1 za Partizan, nezapamćeno kod nas. Hajde da su navili na 10, ali gde na 15… Imamo VAR, ali čovek je najpokvarenije stvorenje na kugli zemaljskoj. Ovaj sudija je u 90. minutu ponovo pokazao da je pokvaren. On je instruiran. Doveden je da drži sve pod kontrolom i da dobro navlači. Navukao je. Ono je bio faul. Igrao sam špica, bio sam centarfor, znam šta se svira, šta se ne svira. Imamo pas, igrača koji ima loptu, može da je odnese, skloni, iza njega, nema remplovanja, nego iza njega Ndiaje ima kontakt. To je faul. To je bio presudan momenat na utakmici. Dođe neki čuvar zatvora i pokvari sve. Mi danas pričamo o njemu, nesrećniku, umesto da pričamo o nekim lepšim temama - dodao je bivši fudbaler.

Na pitanje zašto nije reagovao VAR, usledio je odgovor:

VAR ne sme da reaguje. Mislite da su oni u VAR sobi postavljeni slučajno, kao što je Pavle Ilić na terenu? Kakav VAR! To se vrlo dobro zna, to je sve uigrano. Dva poslednja derbija su bila na dobrom nivou. Dva trenera sa finim fudbalskim pedigreom i razmišljanjima. Fudbal se igra za navijače, lepo je videti ofanzivan fudbal. Što se tiče utakmice u sredu, očekujem da Crvena zvezda nazove FSS i odrede Pavla Ilića ponovo za sudiju. To bi bio vrhunac moći i sile koju ima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dragañ

22.04.2024 14:18

Ali sto je vidno ne oglašavaju se DZajicu i nedimovicu sto znaci da tamo i namesteno