HEROJ IZ SENKE: On je imao ključnu ulogu u pobedi Reala nad Sitijem!

Autor:

Sport

18.04.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Krenuo je očevim stopama.

HEROJ IZ SENKE: On je imao ključnu ulogu u pobedi Reala nad Sitijem!

Foto: Tanjug/AP

Uzbudljiva pobeda Real Madrida nad Mančester Sitijem u četvrtfinalu Lige šampiona ih je lansirala u polufinale, gde će se suočiti sa Bajern Minhenom. Iako su bili pod pritiskom tokom celih 120 minuta drugog meča na stadionu Etihad, španski divovi su uspeli da obezbede svoje mesto u narednom krugu.

Ključnu ulogu u uspehu Real Madrida igrao je Davide Anćeloti, sin trenera Karla Anćelotija. Prema španskom mediju Relevo, uticaj Davidea Anćelotija unutar svlačionice Real Madrida ne može biti potcenjen. Kao ključni pomoćnik svom ocu, on je opisan kao glavna figura na treninzima i taktički oslonac u planovima Anćelotija.

Foto: www.profimedia.rs

 

Uprkos skromnoj igračkoj karijeri, koja je uključivala period u Milanu pre 15 godina i kratku epizodu u niželigaškom klubu Borgomanera, Davide je sebi stvorio važno mesto kao vitalna prisutnost u trenerskom timu Real Madrida. 

Davideove trenerske kvalifikacije su potvrđene njegovim sticanjem UEFA Pro Licence prošlog leta, što mu omogućava da samostalno vodi tim. Opisan kao moderni i progresivni trener koji deli očev miran i opušten pristup vođstvu, Davideova uloga se razvila od kondicionog trenera do ključnog taktičkog stratega.

Njegova proaktivnost i spremnost da iznese svoje mišljenje su pripisane kao faktori koji su doprineli uspehu Karla Anćelotija u poslednjih nekoliko godina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading