DUŠAN SE VRAĆA KUĆI? Fener doneo ISTORIJSKU odluku koja će izazvati POTRES u fudbalu!

Autor:

Sport

25.03.2024

10:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nezadovoljni dešavanjima u poslednjem derbiju sa Trabzonom.

DUŠAN SE VRAĆA KUĆI? Fener doneo ISTORIJSKU odluku koja će izazvati POTRES u fudbalu!

Foto: www.profimedia.rs

Džeko i Tadić

Nakon nedavnog napada huligana Trabzona na fudbalere Fenerbahčea, fudbalska scena u Turskoj se žestoko potresla!

Incident se desio pošto je Fenerbahče ostvario pobedu u derbiju (3:2) golom Mičua Batšuaija, a situacija je eskalirala kada su huligani i navijači Trabzona upali na teren.

Golman gostujućeg tima, hrvatski reprezentativac Damir Livaković je pretrpeo udarac dok je bežao ka svlačionici, zbog kojeg je najavio odlazak iz tamošnjeg fudbala, dok je heroj navijača Fenerbahčea, prvotimac kluba iz Istanbula Brajt Osaji Semjuel, uspeo da se suprotstavi napadačima.

 

 

Kao posledica ovog nemilog događaja, Fenerbahče je izrazio nameru da se povuče iz turskog šampionata i pronađe novu ligu u kojoj će se takmičiti.

Prema tamošnjim medijima, belgijska, holandska, francuska i italijanska liga ozbiljno se razmatraju kao potencijalne destinacije za budućnost "kanarinaca".

Fenerbahčeov je tim poznat po svojoj internacionalnoj postavi, sastavljenoj od igrača iz čak 13 različitih nacionalnosti. Među njima se ističe i kapiten srpske reprezentacije Dušan Tadić, čiji doprinos i veštine doprinose timskom uspehu, kao i vođa tima iz Istanbula i selekcije BiH, Edin Džeko.

Ukoliko se obistine namere čelnika turskog velikana, a žuto-zeleni izaberu holandsku ligu, Tadić bi se "vratio kući", budući da je upravo iz amsterdamskog Ajaksa prešao na Bosfor.  

Na tabeli turskog prvenstva, Fener trenutno zauzima drugo mesto sa 69 bodova, ima dva poena manje od gradskog rivala i lidera Galatasaraja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading