HRVATI IMAJU ŽESTOK PROBLEM! Komšije UŽASNO OSLABLJENE za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj?!

Autor:

Sport

24.03.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teške vesti za tamošnju reprezentaciju.

HRVATI IMAJU ŽESTOK PROBLEM! Komšije UŽASNO OSLABLJENE za Evropsko prvenstvo u Nemačkoj?!

Foto: Tanjug/AP

Fudbalska reprezentacija Hrvatske

Fudbalska reprezentacija Hrvatske uživala je mnogostruke uspehe u prethodnih par godina. "Vatreni" mogu da se pohvale srebrom sa Svetskog prvenstva u Rusiji, te bronzom sa istog turnira u Kataru. 

Zlatna generacija komšijske ekipe uključuje vanvremenska imena poput Marsela Brozovića, Luke Modrića, Marija Madžukića, Domagoja Vide, Ivana Perišića i Rakitića i drugih. Fudbalski znalci procenjuju da je ovo poslednja prilika ovog "izdanja" Hrvata da dođu do zlata, a mladom naboju u vidu Joška Gvardiola i Bruna Petkovića sigurno je upravo mogućnost da okite starije kolege prvim zlatom motiv više. 

Ipak, u pohodu na tron Starog kontinenta u Nemačkoj, Hrvtska (verovatno) neće moći da računa na jednog od krucijalnih šrafova u igri već dugi niz godina. 

U pitanju je Ivan Perišić, legendarni igrač Intera, donedavno fudbaler Totenhema, a sada zvezda Hajduka iz Splita. 

Foto: Tanjug/AP

Ivan Perišić

Renomirani sajt GOAL, napravio je listu fudbalera za koje smatra da neće uspeti da se oporave od povrede do nadolazećeg turnira u Nemačkoj. Među njima je i Ivan.

Podsetimo, Perišić je za svoga vremena u Totenhemu pokidao ligamente kolena, što je jedna od najgorih povreda koje bilo koji sportista može da preživi. "Pevci" su ga verovatno zato bez obeštećenja pustili da obraduje Splićane prelaskom u Hajduk, a od tada, njegova sudbina obavijena je velom misterije. 

Neki navode da bi mogao da uskoči na teren već za par dana, dok drugi predviđaju veliki trk na Poljudu za početak sledeće sezone. 

Čak i da se vrati fudbalu, dobro je pitanje da li će to biti Perišić koji može napraviti doprinos na najširom evropskoj smotri. 

Svakako, igrač njegovog renomea mora biti u opticaju, ali ostaje da se vidi sudbina krila, čiji izostanak u mnogome otežava komšijskoj reprezentaciji nastup na Evropskom prvenstvu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading