DETONACIJA SA PIRINEJA! Barselona KRENULA po reprezentativca Srbije?!

Autor:

Sport

19.03.2024

17:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Katalonci žele Lazara Samardžića u svom timu.

DETONACIJA SA PIRINEJA! Barselona KRENULA po reprezentativca Srbije?!

Foto: FSS

Prema informacijama iz Katalonskog "Sporta", Barselona je zainteresovana za Lazara Samardžića, srpskog reprezentativca koji je stekao reputaciju jednog od najboljih igrača u Seriji A.

Piksijev "orao" je privukao pažnju Barselone još dok je bio u omladinskom pogonu Herte, a sada bi mogao da napravi veliki transfer na leto, s obzirom na to da mu je izlazna klauzula procenjena na 35.000.000 evra.

Pored katalonskog giganta, budući i aktuelni šampioni Serije A, Inter i Napoli su pokazali interesovanje za Lazara Samardžića. Međutim, uprkos pregovorima, transferi u ova dva kluba nisu se ostvarili, te je momak rođen u Berlinu ostao u Udinezeu. Očekuje se da će leto doneti velike promene za ovog veoma traženog fudbalera na italijanskoj sceni.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Lazar Samardžić

Ukoliko transfer u Barselonu bude realizovan, Lazar Samardžić će se suočiti sa izuzetno paklenom konkurencijom u timu trenera Ćavija Ernandeza. Međutim, njegove fudbalske veštine i neosporan potencijal sigurno će mu pomoći da se izbori za svoje mesto u ekipi.

Lazar Samardžić izaziva veliko interesovanje klubova poput Barselone, Inter i Napolija, a njegov potencijalni transfer obećava da će biti jedan od glavnih događaja letnjeg prelaznog roka.

Osim već pomenutih Herte i Udinezea, krilni fudbaler je tokom karijere branio boje bundesligaša Lajpciga, a prošao je sve mlađe selekcije nemačke reprezentacije, ali je u seniorskoj konkurenciji odlučio da igra za Srbiju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading