SKANDAL U ŠPANIJI! Sudija SVIRAO KRAJ utakmice USRED GOLA! Pljušteli crveni kartoni posle ZVIŽDUKA! (VIDEO)

Autor:

Sport

02.03.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće mnogo priče posle ove odluke.

SKANDAL U ŠPANIJI! Sudija SVIRAO KRAJ utakmice USRED GOLA! Pljušteli crveni kartoni posle ZVIŽDUKA! (VIDEO)

Foto: printscreen/x.com

Fudbaleri Real Madrida remizirali su sa Valensijom na Mestalji rezultatom 2:2. Svakako da "Los Blankose" ne raduje novi neuspeh, ali ono što je bacilo so na vatru, jeste način na koji je poništen pobednički gol izabranika Karla Anćelotija. 

Naime, igrao se 97. minut, a duboka nadoknada je bila na izmaku. Tada je na desnom boku odbranu probio Brahim Dijaz i uspeo da centrira. Najbolje se u kaznenom prostoru snašao Džud Belingham, koji je kroz gužvu uspeo da ubaci loptu u mrežu protivnika. 

Krenulo je veliko slavlje u taboeu Real Madrida, a onda je goo poništen. Razlog? Sudija je odsvirao kraj dok je Dijazova lopta letela ka šesnestercu!

 

 

Ne, nije šala, glavni arbitar na meču, Hesus Gil Mancano, rešio je da skrajne "Los Blankosima" poslednji napad za nekoliko sekundi, što je dovelo do toga da rezultat ostane 2:2. Mnogo će se govoriti o odluci iskusnog sudije, ali koliki je haos nastao na terenu,ukazuje činjenica da je posle zvižduka pokazano crveni karton zbog protesta. 

Neke fotografije na društvenim mrežama pokazuju da je lopta već prešla gol liniju, kada je sudija odsvirao kraj, ali možete proceniti sami. 

 

 

Zaradio ga je Džud Belingam, koji se besan zbog odluke unosio sudiji u lice. Svakako, niko nije čuo pištaljku od buke, a malo je reći da je atmosfera posle bila uzavrela.

Što se samog meča tiče, Real ipak ne sme mnogo da žali, s obzirom da je gubio 2:0. Valensiji je prednost doneo Duro (27'), a uvećao ga je Jarmenčuk (30').

Naravno, utakmica nije bila gotova pogocima u prvom poluvremenu, tako da je Vinisijus u svom maniru uspeo da vrati Madrid u igru golovim u 45. odnosno 76. minutu. 

Ostaće i upamćen ovaj meč po tome što je fudbaler Valensije, Diakabi, doživeo jeziv lom noge u 89. minutu. 

 

 

Real  i pored nepovoljnog rezultata ostaje prvi, dok Valensija leži na osmoj poziciji.

 

Standings provided by Sofascore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading