SUPERLIGA NIJE IMALA DILEMU! Ljubimac grobara proglašen za NAJBOLJEG u 25. kolu!

Autor:

Sport

27.02.2024

09:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sjajnom igrom protiv Surudličana se izborio za to.

SUPERLIGA NIJE IMALA DILEMU! Ljubimac grobara proglašen za NAJBOLJEG u 25. kolu!

Foto: Starsport

Fudbaleri Partizana

Vezista Partizana Gajas Zahid proglašen je za najboljeg igrača 21. kola Superlige Srbije, što mu je prvi put da ponese ovo priznanje, iako je do sada nekoliko puta proglašavan za igrača meseca nacionalnog prvenstva (u Turskoj).

Zahid je u meču sa ekipom IMT postigao gol iz penala, ali i upisao dve asistencije - mladom Bojanu Kovačeviću, za debitantski pogodak mladog fudbalera iz kornera, kao i Korejcu Jung Džun Gohu.

Foto: Starsport

Gajas Zahid

- Naravno da je ovo važno za svakog igrača, jer je to dokaz da možete svojim angažovanjem na terenu  da pomognete timu. Za nas je od značaja što smo krenuli dobro u drugoj  polusezoni. Prva utakmica je bila teška iz mnogo razloga, pobedili smo potom, uz malo „stresa“ na početku, i IMT rezultatom 5:2, ali, na kraju je važno da smo ostvarili dobar rezultat i nastavili dalje, a tako je sad bilo i u Surdulici. Ni malo laka utakmica, ali važna tri boda! - rekao je Zahid i osvrnuo se na učinak novajlija:

- Drago mi je da su tada postigli golove, jer je to važno kako za njihovo samopouzdanje, tako i za ekipu. Rekao bih da su se za kratko vreme dobro uklopili, a siguran sam da će, kako vreme bude prolazilo, tek pokazati zašto su u Partizanu.

Potom je uporedio početak jesenje sezone sa prolećnim startom:

- Što se tiče prvog dela sezone, bilo je u prošlosti nekih utakmica gde smo se vraćali i posle 0:1 ili 0:2 u koristi protivnika. Nadam se da ove polusezone neće toga biti, već da ćemo ranije sve rešavati.

Na kraju je naglasio:

- Svakako gledamo samo sledeću utakmicu i želimo da damo najviše našim navijačima! Želimo ih u Humskoj! - istakao je Gajas Zahid.

Crno-beli utakmicu 23. kola Mozzartbet Superlige Srbije igraju na stadionu u Humskoj protiv Železničara iz Pančeva (subota, 2. mart, TV Arena sport).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading