ZBOG ZVEZDE FUDBAL U SRBIJI GUBI SMISAO! MIJATOVIĆ: Bilo bi dobro da Partizan uzme titulu!

Autor:

Sport

24.02.2024

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istakao je i ogorčenje zbog čuvene prečke.

ZBOG ZVEZDE FUDBAL U SRBIJI GUBI SMISAO! MIJATOVIĆ: Bilo bi dobro da Partizan uzme titulu!

Foto: Starsport

Predrag Mijatović ogorčen na Holanđane, ali ponosan na Piksija

Legendarni fudbaler Predrag Mijatović izneo je u intervjuu za "Sportal" svoje ogorčenje prema reprezentaciji Holandije, ističući da mu je promašeni penal protiv njih na Svetskom prvenstvu u Francuskoj ostao kao trauma. "Jesu bili sila, ali to mi je trauma", rekao je Mijatović za i dodao kako je ta utakmica sa Holanđanima ostavila dubok trag u njegovom sećanju.

Mijatović je takođe pohvalio selektora Srbije, Dragana Stojkovića Piksija, ističući da odlično vodi ekipu, te da rezultati govore sve.

- Odlično vodi, pa rezultati govore sve. Odlazak na SP i EP je ono što se od njega traži. Napravio je sjajan ambijent. Najbitnija stvar za selektora je sigurno da mu igrači budu zdravi i fit, da može ozbiljno da računa na njih. Ništa drugo nije toliko važno – naglasio je Mijatović, koji nije spomenuo te probleme u Kataru, ali je jasno aludirao na iste.

Republika

Foto: Starsport

Predrag Mijatović

Partizan da osvoji ligu

Dodao je da je u toku sa dešavanjima u nacionalnom šampionatu, te da navija za Partizan da izdrži do kraja i prekine dominaciju Zvezde.

- Pratim i raduje me činjenica da je Partizan prvi na tabeli, radi dobar posao zajedno sa stručnim štabom. Bilo bi dobro kada bi izdržao do kraja i osvojio titulu. Tačnije fenomenalno posle svih teških situacija kroz koje Partizan prolazi institucionalno, ali i da uzme primat od Crvene zvezde koja dominira šest godina. To bi bilo dobro za fudbal, ne samo za Partizan. Jer kada je u jednoj zemlji stalno isti šampion gubi se nekakav smisao - zaključio je Mijatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Gepard

24.02.2024 22:43

A zašto bi Partizan morao biti prvak u situaciji da prvak ne bude Zvezda?Dal bi to mogao biti možda TSC ili recimo Novi Pazar,Vojvodina,Radnički iz Niša?