TRANSFER BOMBA U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA! FUDBALER PORTA U CRNO-BELOM?!

Autor:

Sport

05.02.2024

17:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki posao se sprema u narednih par dana.

TRANSFER BOMBA U SMIRAJ PRELAZNOG ROKA! FUDBALER PORTA U CRNO-BELOM?!

Foto: Tanjug/AP

Marko Grujić

Posle neuspešne sezone u dresu portugalskog giganta Porta, Marko Grujić mogao bi da pokupi svoje stvari i Pirineje zameni Bosforom, s obzirom da je za njega zainteresovan Bešiktaš. 

Turski velikan namerio je da se ozbiljno pojača u ovom prelaznom roku kako bi mogao aktivno da parira Fenerbahčeu i Galatasaraju u predstojećim utakmicama u šampionatu Turske. 

Foto: Starsport

Marko Grujić

Naime, kako javlja dobro obavešteni turski novinar Jagiz Sabučonglu, tamošnji velikan Bešiktaš je veoma zagrizao da dovede srpskog vezistu, a trener Fernando Santoš ima problema u srednjoj liniji zbog čega bi pojačanje crno-belim "orlovima" bilo i više nego dobrodošlo.

Pokušaće Bešiktaš da ubedi kolege iz Porta da puste Grujića, ali su za to male šanse. Iako trener Serž Konseisao ne računa ozbiljnije na njega voleo bi da ga zadrži u klubu kao alternativu.

Do kraja sezone ima još tri i po meseca i u slučaju bilo kakve povrede bi 27-godišnjak dobio veću priliku. Otuda će teško Bešiktaš dovesti Grujića, mada ima još dva dana do kada se završava prelazni rok u Turskoj.

Podsetimo, Marko Grujić je posle odličnih nastupa u Crvenoj zvezdi prešao u Liverpul i tako postao prvi transfer na Enfildu legendarnog Jirgena Klopa. Ipak, tamo nije dobio pravu šansu, tako da se posle više pozajmica našao u Portu. Za portugalskog velikana je odigrao tek 585 minuta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading