ZVEZDA ZA TRIPUT VIŠE NOVCA PRODALA BEKA! Navijači DINAMA BESNI! Grci cene HRABROST!

Autor: M. M.

Sport

31.01.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazak defanzivca u AEK izazvao buru.

ZVEZDA ZA TRIPUT VIŠE NOVCA PRODALA BEKA! Navijači DINAMA BESNI! Grci cene HRABROST!

Foto: Starsport

Transfer Koste Nedeljkovića iz Crvene zvezde u Aston Vilu za 9.000.000 evra najveći je ove zime na Balkanu. 

Mladi desni bek ostaće na Marakani još polusezonu i zatim će se priključiti novim saigračima.

Poslovao je u tekućem prelaznom roku i Dinamo, koji poslednjih godina slovi za najboljeg trgovca talentima na ovim našim prostorima.

Ipak, jasno je da je dobio ozbiljnu konkurenciju u vidu beogradskog velikana. Naime, Zvezda je za triput veću sumu novca prodala igrača na istoj poziciji. Ivan Ljubičić je pre samo godinu i po dana stigao na Maksimir iz bečkog Rapida za tri miliona evra, a sada ide atinski AEK za pola miliona više, s tim da bi s bonusima transfer mogao da bude vredan oko četiri miliona evra.

To je izazvalo negodovanje među navijačima zagrebačkog kluba. Nisu nisu zadovoljni što je Ljubičić (24) prodat njihov miljenik, a takođe i zbog letošnjeg skandala kada je u tuči huligana iz BBB i AEK-ovih usmrćen jedan Grk.

Presudilo je navodno to što je igrač izrazio želju da ode što grčki mediji ocenjuju kao „veoma hrabar potez.

 

 

- Dragi Ljubo, od srca ti hvala i srećno! Robert Ljubičić završio je svoju epizodu u Dinamu i karijeru će nastaviti u grčkom AEK-u. Iz Maksimira odlazi s tri osvojena trofeja od čega je jedan titula prvaka i dva Superkupa. Ljubo, tvoj FK Dinamo želi ti puno sreće u nastavku tvog fudbalskog i životnog puta - poručili su "modri" na društvenim mrežama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading