AZIJSKI MARKO GOBELJIĆ STIŽE NA MARAKANU: Evo KO je Korejac kog Zvezda ŽELI!

Autor:

Sport

31.01.2024

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pravio bi društvo Hvangu.

AZIJSKI MARKO GOBELJIĆ STIŽE NA MARAKANU: Evo KO je Korejac kog Zvezda ŽELI!

Foto: Tanjug/AP

Jung-Vo Seol

Dugo je Crvena zvezda tragala za dobrim desnim bekom, a onda se kao magija iznenada pojavio Kosta Nedeljković, izdanak omladinske škole. Međutim, posle svega nekoliko meseci i 18 nastupa u prvom timu, šampion Srbije je za devet miliona evra prodao jedva punoletnog bisera u Aston Vilu.

Istina, ostaće Nedeljković na Marakani do kraja sezone kao pozajmljeni igrač i biće važan šraf u borbi za titulu, ali crveno-beli već sada razmišljaju o narednom letu i evropskim kvalifikacijama.

Kako ne bi novog desnog beka dovodili u "minut do 12", na Marakani su već sada krenuli u akciju, pa se pojavila informacija da su crveno-beli zainteresovani za još jednog Korejca u svojim redovima - Jung-Vo Seola.

U pitanju je 25-godišnji fudbaler korejskog Ulsana, koji je pažnju ljudi sa Marakane na sebe najverovatnije skrenuo sjajnim igrama na Azijskom kupu, koji je trenutno na programu u Kataru. Ono što će najviše zanimati zvezdaše jeste koju poziciju igra.

Republika

Foto: Starsport

Marko Gobeljić

U pitanju je igrač kom je glavna pozicija desni bek, ali mu nije strano i da igra uz levu aut liniju, kao ni krilnog napadača. Dakle, univerzalac, reč koja Delije prvo podseti na - Marka Gobeljića. Pogotovo kada se na to doda da mu je primarna pozicija desni bek. U pobedi nad Saudijskom Arabijom kojom je Južna Koreja overila prolazak u četvrtfinale Azijskog kupa asistirao je za izjednačujući pogodak.

Gde ima dima ima i vatre, pa ostaje da vidimo da li će Crvena zvezda dovesti još jednog Korejca u svoje redove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading